Selasa, 1 Jun 2010

Majlis Perkahwinan sepanjang bulan Mei 2010

untuk tempahan sila hubungi Nurul di nurulainiwahab@yahoo.co.uk

tempat : Pusat Komersial Komuniti Bandar Tun Razak
pakej : Gempak





tempat : Restoran Intai-intai, Ulu Klang

pakej : standard


tempat : Taman Tasek Tambahan
pakej : Ekonomi


Jumaat, 21 Ogos 2009

show terbaru

seramai 6 pelajar terpilih untuk menjadi anak didik Datin Azanin Ahmad. so ni gambar2 sebelum dan selepas show di hadapan pelancong2 dan VIP di Laman Tari, Suasana Culture Centre.

di bawah cahaya bulan purnama

bersama pesilat

bersama pemuzik live Makyong dari Kelantan

Khamis, 20 Ogos 2009

RIMUP (integrasi) pada 8 Mei 2009













final Pertandingan Tarian Daerah Hulu Langat 2009








Kita tahun ni tak bernasib baik..tak menang tapi janji persembahan mendapat tepukan gemuruh ok ler. biasa la ramai bebudak baru.

Lawatan ke Laman Tari Datin Azanin Ahmad (kelas tarian asas 2009)








Sabtu, 21 Mac 2009

Rabu, 18 Mac 2009

latihan tarian pertandingan

okay skrg ni semua yg terlibat tgh bekerja keras untuk latihan tarian zapin untuk pertandingan. risau jugak sebab mcm takde disiplin sgt bebudak nieh. kita tunggu result dia mcmana

lawatan ke MATIC berjalan lancar



so lawatan ke MATIC sukses!!! bebudak KSB semuanya seronok dan tak puas menonton persembahan tarian kat situ. tapi nak wat camno kena balik gaks... keluar jek mini auditorium, hujan lebat giler. terpaksa la tunggu dulu. dah reda sket lebat hujan, kitorang sumer berjalan ke bus stop tunggu bas ramai2. ada yg pi KLCC. ada gak yg tak sempat gi tuisyen. ngeh ngeh ngeh...apa2 pun best!!!

Jumaat, 13 Mac 2009

lawatan ke MATIC


okay esok 14 mac, kami akan ke Mtc Jalan Ampang menyaksikan persembahan kebudayaan. since dah belajar dikir bertingkah dan masri, perlu juga bebudak ni pi tgk mcmana penari2 professional menari. dan ada yg tak penah tgk show tarian pun sebelum ni. ala bukan mahal tiket 5rm jek. top-up boleh sampai 10rm takkan tiket 5rm nak berkira. bagi yg akan join pertandingan bulan April ni, good exposure jugak ler kan. dan bagi penari2 yg penah amik asas tari swatari tu, hah nilah dia seniour Swatari punya standard tarian. kita tgk apa reaksi diorg esok hehehehe

Ahad, 8 Mac 2009

countdown pegi lawatan upin dan ipin

lawatan ke les'copaque production company!!!

jom ramai2 join lawatan ksb ke produksi yang buat citer upin dan ipin ni:


tarikh : 8 April 2009

jam : lepas sekolah

pakaian : uniform

bayaran : RM 12 (sebab ke shah alam)


program2 yang sedang berjalan dan akan berjalan dalam tahun 2009 nieh!!

okay antara yang start dah tahun ni setakat Mac 2009 ialah :

1. kelas tarian tradisional
2. latihan persembahan majlis kecemerlangan pelajar dan PIBG nanti

akan berlangsung pada bulan Mac-April :

1. kelas tarian tradisional - silibus Dikir Bertingkah
2. Lawatan ke Matic Jalan Ampang pada 14 Mac ni
3. Latihan untuk Pertandingan Tarian Sekolah2 Daerah Hulu Langat
4. Lawatan ke Kompleks Kraf sempena Hari Kraf Kebangsaan
5. Persembahan sempena Majlis Kecemerlangan Pelajar dan PIBG
6. Kelas tarian tradisional - silibus Masri Kerincing

profile dalam proses!

okay...so KSB akan membuat satu profile khas untuk Unit Tari Mayura agar dapat diberi kepada event management untuk show2 yang berbayar. dana akan dikutip untuk kegunaan KSB dalam melaksanakan program2 yang lebih class dan vogue untuk semua ahli. bila siap? kena tunggu le dulu

program pertukaran budaya malaysia-indonesia



























pada Mei 2008 Kelab Seni Budaya SMKBBA telah mengadakan program Pertukaran Budaya antara SMKBBA dan Sekolah Kedutaan Indonesia Kuala Lumpur. program tersebut berlangsung di sekolah kami dan sekolah SIK. ni gambar2 yang telah diambil sepanjang program tersebut.